Over mij

Over de hartfluisteraar

Ik ben Gerald Gans, vader van 3 geweldige dochters en getrouwd met Wilma, mijn soulmate, met wie ik het geweldige avontuur van het leven met steeds meer vreugde en plezier leer aangaan.

Ik werk al 25 jaar met mensen en al 25 jaar is het mijn missie om mensen in contact te brengen met zichzelf en alles om zich heen. De eerste jaren als dominee, later als maatschappelijk werker en nu al een flink aantal jaar in mijn eigen praktijk. Ik ben mezelf altijd blijven scholen omdat ik steeds effectiever wilde worden in mijn werk.

Ik heb in mijn diverse bedrijfjes technieken en methodieken proberen te ontwikkelen die werkelijk een verschil maken.

Door veel jaren van leren en groeien – jaren van beurtelings mislukkingen en succes – heb ik veel geleerd. Voor mij komt alles wat ik geleerd heb samen in de werkwijze die ik hartfluisteren ben gaan noemen. Hartfluisteren omdat het hart nou eenmaal fluistert. De energie van het hart is een subtiele energie. In het begin kost het moeite om die te horen, vooral omdat we zo gewend zijn te luisteren naar het hoofd, dat zo veel harder spreekt via zijn spreekbuis “de Grote Tetteraar”. Ik heb geleerd hoe ik de energie en communicatie van het hart kan horen en vertalen. In de eerste plaats natuurlijk voor mezelf. Maar het goede nieuws is dat ik ook technieken heb ontwikkeld om jou te leren te luisteren naar je hart, zodat je hoofd en hart gaan samenwerken in plaats van elkaar tegen te spreken.

En dat is het meest geweldige werk dat ik me voor kan stellen. Ik kijk er daarom met heel mijn hart naar uit om met je te kunnen samenwerken om ook jouw hoofd en hart samen te laten werken voor jou.

Reacties zijn gesloten.